Επεμβάσεις

Στην κλινική αντιμετωπίζονται οι χειρουργικές παθήσεις με σύγχρονες τεχνικές ελάχιστα επεμβατικής χειρουργικής και χειρουργικής υποβοηθούμενης από υπολογιστές (Computer Assisted Surgery).

Ειδικά για τις επεμβάσεις στο ήπαρ χρησιμοποιέιται το εξειδικευμένο σύστημα προεγχειρητικού σχεδιασμού και διεγχειρητικής καθοδήγησης PROMETHEiA™.

Παρακάτω θα βρείτε ενδιαφέροντα θέματα που αφορούν τις πιο συχνές επεμβάσεις και τεχνικές.

Λαπαροσκοπικές Επεμβάσεις

Η λαπαροσκοπική χειρουργική αποτελεί την πιο σύγχρονη χειρουργική τεχνική για τη διενέργεια ακόμα και πολύπλοκων χειρουργικών επεμβάσεων με ελάχιστη παρέμβαση στη φυσιολογία του ασθενούς.

Χειρουργική Ήπατος-Παγκρέατος

Εξειδικευμένη χειρουργική για ογκολογικές και καλοήθεις παθήσεις σε συνδυασμό με το εξειδικευμένο σύστημα PROMETHEiA™.

Χειρουργική Θυρεοειδούς 

Οι επεμβάσεις στο θυρεοειδή αδένα είναι οι πιο συχνές από όλους τους ενδοκρινείς αδένες. Το ποσοστό ασθενών με καρκίνο θυροειδούς αυξάνεται συνεχώς τα τελευταία χρόνια.

Κήλες κοιλιακού τοιχώματος

Οι κήλες του κοιλιακού τοιχώματος όπως η βουβωνοκήλη, η ομφαλοκήλη κλπ. μπορούν να αντιμετωπιστούν αποτελεσματικά μόνο με χειρουργική επέμβαση.

Λαπαροσκοπική χολοκυστεκτομή

Αποτελεί την πιο συχνή λαπαροσκοπική επέμβαση και πραγματοποιειται με ασφάλεια και αποτελεσματικότητα σε ημερήσια νοσηλεία.

Κύστη κόκκυγα με Ραδιοσυχνότητες ή Laser

Πρωτοποριακές μέθοδοι για αποτελεσματική και γρήγορη αντιμετώπιση της κύστης κόκκυγα σε ημερήσια νοσηλεία.

Παχύ έντερο

Το παχύ έντερο παρουσιάζει ποικιλία καλοήθων και κακοήθων χειρουργικών νόσων, σήμερα το μεγαλύτερο μέρος των επεμβάσεων πραγματοποιείται λαπαροσκοπικά.

Αιμορροϊδες, Ραγάδα, Απόστημα, Συρίγγιο

Οι χειρουργικές παθήσεις του πρωκτού είναι βασανιστικές και δύσκολα διαχειρίσιμες. Η αντιμετώπισή τους απαιτεί υπομονή και επιμονή με άριστη γνώση της περιοχής. Σύγχρονες ελάχιστα επεμβατικές τεχνικές έχουν αναπτυχθεί για την αντιμετώπισή τους.

Διαπρωκτική Χειρουργική -ΤΕΜ

Αντιμετώπιση χειρουργικών παθήσεων του ορθού (μέχρι 10εκ. από τον πρωκτό) με εξειδικευμένη τεχνική, ελάχιστα επεμβατική χωρίς τομές στην κοιλιά.

Δερματικά Αποστήματα, Σπίλοι,
Κύστες, Λιπώματα

Χειρουργική δέρματος και μαλακών μορίων συνήθως με τοπική αναισθησία και τεχνικές πλαστικής αποκατάστασης.

Βιοψίες

Λαπαροσκοπικές και ανοιχτές βιοψίες από ενδοκοιλιακά όργανα ή άλλες δομές με ημερίσια ή ολιγόωρη νοσηλεία.

-

-

Διαβάστε ακόμα:

Computer Assisted
Liver Surgery  

PROMETHEiA™ System
Σύγχρονο εξειδικευμένο σύστημα  προεγχειρητικού σχεδιασμού και διεγχειρητικής καθοδήγησης για επεμβάσεις στο ήπαρ και άλλα ενδοκοιλιακά όργανα.
(Βραβευμένο απο τη Ελληνική Χειρουργική Εταιρία)